Vi ringer deg!
Ring oss!

Nyheter

DittEkstralager.no - MINILAGER FOR ALLE! MINILAGER HVOR ALLE KAN LAGRE TINGENE SINE!

SLIK LAGRER DU FOR PRIVATE FOR BEDRIFTEN RING OSS! 40 04 6789 

Nytt fra Ditt EkstraLager Self Storage AS

Vi vet at god kvalitet og kontroll på utstyret kan være avgjørende for om det blir vinn eller forsvinn. Vi vet også at gulvplassen i selv den beste kjellerboden i verden ikke kan konkurrere med et av våre ordentlige minilagre.

Derfor får du og din familie 10% rabatt på Ditt EkstraLagers utleiepriser som til enhver tid vist på våre nettsider når du skal leie lagerbod. I tillegg går ekstra 10% av det du betaler i leie tilbake til ditt idrettslag i form av støtte til klubben!

Litt info: Ditt EkstraLager holder til på Dal og leier ut lagerplasser til alle! Her kan dere lagre alle tingene som ikke brukes regelmessig i boder fra 3m2 til så stort du trenger. Sjekk ut www.dittekstralager.no for mer info! Hos oss leier du lagerplass etter behov; hvis du trenger et isolert lager har vi det, og det til samme pris som du betaler for et uisolert lager hos andre! Vi gjør lagring både fleksibelt og enkelt samtidig som du ikke behøver å betale en formue og vi mener vi er det mest prisriktige lagringsalternativet du kommer til å finne.

 

Så enkelt bestiller du:

1.       velg det idrettslaget eller den foreningen din klubb/du som medlem tilhører via linkene under her

2.       søk på ønsket lagertype (isolert eller kaldtlager)

3.       velg lagersted og bestill ønsket type og størrelse

Rabatten din blir dobbeltregnet i 2. måned. (Du betaler fullpris for første måned men får rabatten godskrevet neste måned og når vi har fått tilsendt kopi av medlemsbeviset på epost. Forhåndsbetaler du for 6 eller 12 måneder, får du i tillegg inntil 15% rabatt!
Kontakt kundeservice på post@dittekstralager.no eller ring 40 04 6789 dersom du kun skal leie èn måned. Kundeservice er også behjelpelige med annet du måtte lure på.

Klikk på linken til den klubben du er medlem i

 

Eidsvoll Sykkelklubb

 

 

 

 

 

Følg oss - Koble deg opp mot en av våre sosiale profiler

 
Personvern Om DittEkstralager.no
 
Denne meldingen (inkludert alle typer vedlegg) er konfidensiell og vil kunne være juridisk bevismateriale ved en eventuell tvist. Hvis du ikke er rett adressat, vær vennlig å ikke formidle, kopier eller bruk noe av denne til eget formål. På forhånd takk.
Registrer deg nå