Vi ringer deg!
Ring oss!

Om oss

Vi er eksperter på lagring!

Hvis du trenger lagerplass er Ditt Ekstralager rett sted; vi gjør lagring både fleksibelt og enkelt samtidig som du ikke behøver å betale en formue!

Vi eier, utvikler og drifter lagerløsninger og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring i Østlandsområdet. Våre kunder er både private og små og store bedrifter.

Ditt Ekstralager tilbyr sikker og fleksibel gjør-det-selv lagring for private og bedrifter. Når du leier lagerplass hos oss får du et temperert lagerrom som er rent, tørt og uten innsyn.

Vi garanterer deg lagringsplass samtidig som vi lover deg skikkelig god service. Vi kan dette med lagring og mener vi er det mest prisriktige lagringsalternativet du kommer til å finne.
 

Vi tilbyr lagre fra 4 kvadratmeter og oppover med hovedvekt på tørre, rene og sikre lagerrom med adgangskontroll og videoovervåking.

Enten om du skal lagre som privatperson eller gjennom bedriften din kan du lagre alt fra møbler til regnskapspapirer. Hvis du skal flytte, eller bare trenger ekstra plass midlertidig er Ditt Ekstralager den ideelle løsningen!

Uforutsette ting kan skje, så vi har hverken lange bindingstider eller høye depositum. Det betyr at du kan leie lagerplass alt fra 1 måned til så lenge du vil!

Alle våre lagre er sikre og tørre slik at dine eiendeler forblir slik du forlot dem. Vi har både 24-timers overvåking og adgangsbaserte områder.
Hos oss har du tilgang hele døgnet hele året i motsetning til hva andre tilbyr.


Så; hvis du er på utkikk etter en seriøs lagertilbyder skal du lete lenge etter et bedre alternativ enn det vi tilbyr deg hos Ditt Ekstralager!

I tillegg er våre priser blant de rimeligste i landet!