Kart over Ditt Ekstralager

Vi har mange minilageravdelinger på Østlandet, finn din nærmeste her.

Du kan lese mer om hver enkel avdeling lenger ned på siden. Om du klikker på den avdelingen du ønsker kan du se prisene på de forskjellige lagrene vi tilbyr der.

VÅRE AVDELINGER

Her er en liste over våre avdelinger, trykk på hvert enkelt lagersted for å lese mer.

DAL / Øvre Romerike

Minilager til leie på Dal i Eidsvoll. Vår flaggskipavdeling med over 550 boder. Temperert, rent og trygt. Veldig mange forskjellige størrelser på bakkeplan, med trapp og med heis. Tilgang hele døgnet. Vi har også noen uisolerte drive-in lagergarasjer på området.

MAURA / Øvre Romerike

Minilager til leie i Maura i Nannestad. Tempererte og uisolerte lagerplasser, sentralt og tilgjengelig minilager for privatpersoner, studenter og bedrifter. Her har vi boder fra 2m2 til 150m2. Enkel tilgang hele døgnet.

JESSHEIM

Helt nytt minilager i 2024. Vår nye avdeling ligger bare 2 minutter unna Jessheim VGS. For de lokalkjente er minilageret bygget i de gamle bakerilokalene på Slettavegen. Her har bygget nye boder i alle størrelser fra 1m2 til 15m2. Her har vi bare isolerte og tempererte boder.

OPPAKER / Øvre Romerike

Avdelingen vår på Oppaker i Nes har fått tempererte boder også. Nå har vi tempererte boder inne og drive-in containere ute. Boder inne i størrelsen 3m2 til 12m2. Tilgang hele døgnet hele året.

ELVERUM / Sentrum

Vårt minilager i Elverum har over 250 boder nå. Vi har ekspandert igjen, og har bygget nye boder også i 2024. Nå har vi over 250 boder i lokalene. Alt fra boder i 1m2 til 20m2. Det moderne minilageret i Elverum. Tilgang hele døgnet hele året.

MOELV / Ringsaker

Vårt minilager i Moelv ligger i Brugsvegen 27. Her har vi tempererte boder. Flere størrelser tilgjengelig for enkel lagring. Tilgang hele døgnet.

LILLEHAMMER

Helt nytt minilager i 2024. Vår nye avdeling på Lillehammer i Innlandet ligger i Industrigata 50. Vi har bygget over 100 nye boder i forskjellige størrelser fra 1m2 til 15m2. Her har vi bare tempererte og isolerte lagerboder.

EIDSVOLL / Øvre Romerike

Minilager til leie på Hammerstad i Eidsvoll. Temperert og tilgang hele døgnet. Boder i størrelsen fra 4m2. Vi har også noen få uisolerte drive-in lagergarasjer på området.

MJØNDALEN / Nedre Eiker

Pris per mnd fra 1648,- Drive-in lager til leie i Strandveien i Mjøndalen. Uisolert, sentralt og tilgjengelig minilager for privatpersoner, studenter og bedrifter. hele døgnet.

HOLMESTRAND / Gullhaug

Pris per mnd fra 1350,- Drive-in lager til leie på Gullhaug i Holmestrand. Uisolert, sentralt og tilgjengelig minilager for privatpersoner, studenter og bedrifter. hele døgnet.

KASPERVEIEN / Våler

Pris per mnd fra 1350,- Drive-in lager til leie i Kasperveien i Våler. Uisolert, sentralt og tilgjengelig minilager for privatpersoner, studenter og bedrifter. hele døgnet.

RESERVER DITT EKSTRALAGER I DAG!

Lagre den gode følelsen, gjør plass til nye opplevelser i dag.

OPP