VÅRE RABATTER

Vi har alltid rabattene nedenfor, det er heller ikke noe problem å effektuere de etter leiestart.

Vi gir 10% studentrabatt på alle våre avdelinger og lagerstørrelser. Studentrabatten forutsetter gyldig studentbevis. Denne rabatten kan du kombinere med være øvrige faste rabatter. Dersom du eksempelvis er student og forskuddsbetaler for 12 måneder vil du oppnå en rabatt på 30%. Da blir det veldig billig lagerleie!

Ved forskuddsbetaling for 6 måneder får du 15% rabatt på leien. Du kan når som helst i leieforholdet velge å gå over til 6 måneders forskuddsfakturering med rabatt. Dersom du ønsker å avslutte før den forskuddsbetalte perioden utløper har du vanlig oppsigelsestid, deretter tilbakebetaler vi leien du har betalt for mye, men du mister rabatten på 10% for hele perioden.

Ved forskuddsbetaling for 12 måneder får du 20% rabatt på leien. Du kan når som helst i leieforholdet velge å gå over til 12 måneders forskuddsfakturering med rabatt. Dersom du ønsker å avslutte før den forskuddsbetalte perioden utløper har du vanlig oppsigelsestid, deretter tilbakebetaler vi leien du har betalt for mye, men du mister rabatten på 15% for hele perioden.

OPP