Hva tilbyr Ditt Ekstralager,

og hva er minilager?

DittEkstralager har lagerløsningen for dine behov, enten det er i forbindelse med flytting, oppussing, visning eller for å få mer plass hjemme. Vi har også gode lagerløsninger for bedrifter.

Det kommer mange faser igjennom årene hvor det kan være greit å ha litt ekstra plass. La oss være Ditt Ekstralager.

Trykk på linkene under for å gå direkte til det du leter etter.

Lei et lager hos oss fra en måned til så lenge du trenger. Vi tilbyr lager til privatpersoner og bedrifter. Våre avdelinger er sentralt lokalisert en rekke steder på Østlandet.

Vi løser ditt plassproblem på en enkel og rimelig måte. Hos oss kan du lagre både private eiendeler og bedriftens varer/utstyr. Vi har lagerplasser i flere størrelser og man har mulighet til opp/nedgradere lagerstørrelse etter behov.

Vi vet at pris er viktig for våre leietakere. Istedenfor å tilby fordyrende ekstratjenester har vi valgt å kun tilby lager til en best mulig pris. Vi har også en enkel og grei prisgaranti som du kan lese mer om her.

Våre avdelinger er selvbetjente og dette gir en lavere pris for våre kunder. Vi leier ut lagerplasser til privatpersoner og bedrifter ved våre avdelinger over hele Østlandet. Våre drive-in og tempererte minilagre gir en løsning som forenkler hverdagen for deg som kunde, enten du trenger kortvarig mellomlagring, eller lagerplass på permanent basis. Vi påstår at vi gir deg tilbake den gode følelsen det gir å kunne ta godt vare på de tingene som betyr noe for deg!

LAGER FOR PRIVATPERSONER

Lagerløsninger for ALLE

Skal du flytte?

Mange av våre kunder er privatpersoner som er i en flytteprosess. Dersom du har solgt bolig og venter på at den nye skal ferdigstilles, kan du enkelt og greit mellomlagre innboet ditt hos oss på en trygg og enkel måte. Vi tilbyr både uisolerte drive-in og tempererte lagerplasser for alle som trenger lager. Alle våre lagerrom er tørre og uten innsyn, og passer utmerket til oppbevaring av personlige eiendeler.

Skal du ha visning på boligen?

Boligstyling har blitt en viktig del av et vellykket boligsalg. For mange kan forskjellen bety en mye høyere salgspris av boligen. I mange tilfeller handler det rett og slett om å få ut møbler som tar mye plass, og sette inn møbler som skaper mer "plass" eller "rom" i leiligheten. Det kan være hensiktsmessig å leie et minilager til de møblene du ikke skal ha stående i leiligheten i forbindelse med en visning. Ideelt sett bør også boder inne og ute være så ryddet som mulig, for å gi et best mulig inntrykk på visningen.

Mange grunner til å bruke minilager

 • Permanent lagerbod for eiendeler og sesongutstyr
 • Lagring av innbo ved visning/styling av boligen
 • Lagring i forbindelse med oppussing av bolig eller feriehus
 • Lagring ved flytting til f.eks sykehjem/omsorgsbolig
 • Lagring ved reise/arbeid i utlandet
 • Lagring av dødsbo
 • Permanent lagerbod for eiendeler og sesongutstyr
 • Mellomlagring i forbindelse med flytting

LES MER OM TJENESTENE FØRST

Vanskelig å vite hvilken størrelse du trenger?
Ønsker du at vi gjør hele eller deler av flyttejobben?
Kanskje du trenger noe flyttemateriell? - Trykk på knappene

LAGERLØSNINGER FOR BEDRIFTER

Lagerløsninger for ALLE bedrifter

Fleksibel leietid

Små og mellomstore bedrifter i vekst bruker store ressurser i forbindelse med relokalisering på grunn av plassmangel til lagring. Hos oss kan du simpelthen leie større lagerrom eller utvide med flere lagerrom når behovet øker, og frigjøre tid til å utvikle virksomheten videre. Du har likeledes mulighet til å nedgradere til mindre/færre lagerrom hvis det blir aktuelt. Hos oss løper leieperiodene 1 måned av gangen. Din bedrift trenger ikke binde seg for lange leieperioder.

 

Lager for alle typer bedrifter

Våre lagerløsninger er populære blant alle bedrifter som trenger et tilgjengelig lager. Våre lagercontainere med drive-in adkomst er spesielt populære blant håndverkerne. For malere og andre som trenger lager for kjemikalier, er våre tempererte lagerrom en god løsning. Våre lagerrom passer utmerket for oppbevaring av verktøy, vareprøver, markedsføringsmateriell, overskuddsmateriell og plukklager for diverse forbruksmateriell. Kontakt oss i dag for et tilbud på lagerplass tilpasset din bedrift.

Gode grunner til å ha minilager for din bedrift.

 • Regnskapsbilag
 • Dokumenter
 • Messeutstyr
 • Varelager
 • Sesongutstyr
 • Plukklager
 • Markedsføringsartikler
 • Forbruksmateriell
 • Bilrekvisita
 • Kontormøbler
 • Verktøy
 • Overskuddsmateriell
 • Vareprøver
 • For salgskonsulenter
 • For restauranter
 • For arrangementer

RESERVER DITT EKSTRALAGER I DAG!

Lagre den gode følelsen, gjør plass til nye opplevelser i dag.

Vi har mange avdelinger med tempererte og isolerte lagerboder. Lageret holder stabile temperaturer. Sensitive gjenstander som eksempelvis antikviteter, pianoer og elektronikk kan lagres trygt hos oss. Våre minilagre holder høy standard for lagring.

Varmtlager, isolertlager eller bare temperert minilager. Alle betegnelsene brukes til det samme. 

Våre avdelinger med tempererte lagerboder sørger vi for at temperaturen holdes jevn. Med våre varmekilder er lokalet passe varmt på vinteren, og det skal ikke bli minusgrader innendørs. For elektronikk er det også spesielt viktig at det ikke blir ekstreme kuldegrader. Vårt tempererte lager passer for alt av møbler og innbo. Varmere temperaturer gjør også flyttingen til og fra lageret mer komfortabelt.

Drive-in løsning gjør at du kan kjøre helt opp til lagercontaineren, for rask og enkel av- og pålasting av møbler og varer. Det er god adkomst for store og små kjøretøy ved våre minilagre. Drive-in er en flott løsning for å holde kostnadene nede.

Kaldtlager, uisolertlager eller bare drive-in minilager. Alle betegnelsene brukes til det samme. 

Lagercontainere med drive-in adkomst er markedets enkleste lagerløsning. Hos oss kan du få en tidsbesparelse på selve flyttingen på inntil 70%, sammenlignet med konvensjonelle lagerhotell. Vi har romslige kjørefelt og gjennomkjøring på våre anlegg. Det er således mulig å kjøre helt frem til lagerdøra med både personbiler, biler med tilhenger og større flyttebiler. Med vår drive-in løsning sparer du mye tid, både i forbindelse med inn- og utflytting. Du har samtidig optimal adkomst til lageret underveis i leieperioden.  Dersom du skal leie inn et flyttebyrå på timesbasis vil lagring i våre lagercontainere spare deg for store flyttekostnader. Å laste inn og ut av et drive-in lager er nemlig betydelig enklere og raskere for flyttefolkene.

VÅRE TILLEGGSTJENESTER

Trykk på linkene for å lese om hvert enkelt tema

Vi har skreddersydde forsikringer for dine verdier. Rimelige løsninger for å være dekket fra bok til madrass under lagring.

Vi har alt du trenger for å beskytte dine ting, alt fra madrasstrekk til solide flyttekasser og gode hengelåser.

Vi kan ordne alt eller deler av jobben for deg. Sjekk ut vår flytteside for å lese om våre flyttetjenester.

Utleie av henger

Våre kunder kan leie en av våre skaphengere gratis i 1 døgn. *Vi har henger foreløpig bare på Dal og Elverum

OPP