EKSTRALAGER

MINILAGER, LAGERPLASS, FLYTTELAGER. kjært barn har mange navn.

Hva heter dette?

Minilager er et relativt nytt konsept i Norge. Vi har ingen industristandard på hva alt skal hete.

Det er ikke godt å vite for kunden hva de skal ha når det er en ny tjeneste som skal dekke et behov, men hva trenger de? Er det Drive-In, uisolert, kaldtlager, container eller lagergarasje som er riktig? For alle alternativene er akkurat samme produktkategori. Det skal være tørre, men kalde lagerplasser. Eller trenger kunden varmtlager, tempererte lagerboder, isolert lagerplass eller bare innelager? Det er samme som med kaldtlager, alle gir samme mening og er samme produkt. Hva du får kan fortsatt være forskjellig, ut ifra hva firmaet tilbyr. Vi tilbyr selvfølgelig lagerplass av ytterste kvalitet på alle våre lagerplasser La oss oppklare hva det skal hete. Vi stemmer for at det skal hete EKSTRALAGER. Hjelp oss gjerne med å gjøre det til standarden. ;)

Våre konkurrenter er heller ikke helt sikker på hva det skal hete, så denne siden skal hjelpe med å forklare navnene på tjenesten.

Uansett hva slags lager du trenger så heter det jo i det minste lager. Om det er lager ved flytting / flyttelager eller lager en ekstra sportsbod som vi da kan kalle minilager.

OPP