Hos oss går 1 måned igjen både i minste leietid, oppsigelsestid og depositum

Kredittsjekk

Ditt Ekstralager utfører en kredittsjekk via kredittselskapet Bisnode før inngåelse av alle nye leieforhold. Kredittsjekken må være godkjent for at vi skal kunne tilby lagerplass.

Fra 01.05.19 er det standard for leietakere av temperert lager å tegne forsikring via Ditt Ekstralager mot et tillegg i prisen. Trykk på ikon for å se priser. Leietakere av våre drive-in lagerplasser må selv forsikre gjenstandene som oppbevares.

Vi kan skreddersy flyttetjenester til dine behov, legge klart flyttemateriell i lageret ditt ved innflytting og levere flyttekasser så du ikke trenger å kjøpe pappesker som ryker og blir i veien etter flyttingen. Trykk på ikon for å lese mer

BESTILLINGSPROSESSEN

Velg avdeling og størrelse

Fyll deretter ut nødvendig kontaktinformasjon, les avtalevilkår og trykk SEND.

Vi kontrollerer reservasjonen

Om ønsket lagerstørrelse er tilgjengelig til ønsket tid og kredittsjekken er ok, så sender vi betalingsinformasjon på e-post. Om vi ikke har kapasitet tar vi kontakt for å finne alternativ løsning.

Når betalingen er gjennomført

Sender vi informasjon all praktisk informasjon i en velkomst e-post som forklarer alt sammen. Om det er noe du lurer på underveis er vi tilgjengelige på chat og telefon.
TOP